Почетна
logo secwp      transparency mk
 

Пребарајте на нашиот сајт

 • Синдикатите и граѓанскиот сектор ги повикуваат државите на G-20 да ги заштитат укажувачите

 • Меѓународниот ден за укажувачите одбележан во Тирана

  Меѓународниот ден за укажувачите одбележан во Тирана

 • Закон за укажувачи има, укажувачи нема

  Закон за укажувачи има, укажувачи нема

 • Лазаревски и Костовски од обвинети, преку свиркачи, до старото работно место во УБК

  Лазаревски и Костовски од обвинети, преку свиркачи, до старото работно место во УБК

 • Невладините организации бараат враќање на своите работни места на укажувачите Лазаревски и Костовски

  Невладините организации бараат враќање на своите работни места на укажувачите Лазаревски и Костовски

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
roto1
roto2
roto3
roto4
I support WB mk

ЛОКАЦИЈА:

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

ул. Наум Наумовски Борче бр.58
1000 Скопје, Р.Македонија
 
++389 (2) 3217 000
 
info@ukazuvac.mk
 

СЛЕДЕТЕ НЕ:  fbg tg youtube1

ДОНАТОРИ:

btdlogo grey 
noremb grey