Поднеси пријава
logo secwp      transparency mk
 

Пребарајте на нашиот сајт

ПОДНЕСИ ПРИЈАВА

Почитувани, за да биде потполно скриена Вашата IP адреса пополнете го и поднесете го овој формулар преку TOR Browser. https://www.torproject.org/download/download

Податоците од формуларот нема да се употребуваат на начин на којшто би му наштетил на пријавувачот/укажувачот, и ќе се користат само за интерни цели во рамките на проектот, и нема да се објавуваат лични податоци од пријавувачотВе молиме наведете ги Вашите контакт информации (доколку сакате да останете анонимни нема да бидеме во можност да ве контактираме понатаму, ниту да ве известуваме за текот на постапката)

ЛОКАЦИЈА:

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

ул. Наум Наумовски Борче бр.58
1000 Скопје, Р.Македонија
 
++389 (2) 3217 000
 
info@ukazuvac.mk
 

СЛЕДЕТЕ НЕ:  fbg tg youtube1

ДОНАТОРИ:

btdlogo grey 
noremb grey